HJ i Sjöbo AB

Entreprenad & schaktning i Skåne

Behöver ni hjälp med grävning av husgrund, schaktning, plintgrävning eller dränering av avlopp är vi rätt företag för er!

Schaktning i Skåne

Schaktning är en typ av förberedande markarbete som behövs utföras vid uppförandet av en ny byggnad eller tomt.

Det handlar om att forma jorden och även transportera bort den för att få en markyta som är anpassad för den kommande byggnationen. Schaktning utförs även för att göra utrymme för kablar, VA-ledningar och dräneringsrör. Det är viktigt att anställa ett bolag med stor kompetens och kunskap inom schaktning så att ni är säkra på att er fastighet står på en stabil grund. Vi har många års erfarenhet av schaktningsarbeten och har både maskiner och förare till uthyrning när ni är i behov av schaktningsarbeten!

ridanläggning

Maskinpark och entreprenad

Vi har även en maskinpark med miljömärkta entreprenadmaskiner och förare till uthyrning.

Vi har kompetens inom schaktning, dränering, avlopp och andra markarbeten. Vi hyr ut maskiner och förare för ett timpris. Ni är välkomna att kontakta oss om ni behöver hjälp med entreprenadarbeten. Maskiner vi har till uthyrning: Daewoo S 225 med grävsystem och rotorlift. EW160 L70E L90E L50E Scania R 500

hästar

Kontakta oss för helhetslösningar inom markarbeten!

Frågor & svar

Här besvarar vi de vanligaste frågorna om våra entreprenadtjänster.

Vad kostar schaktning och entreprenadarbeten?

Det varierar beroende på omfattningen av ert projekt och vad ni är i behov av. Enklast är om ni kontaktar oss så att vi kan diskutera och planera erat projekt tillsammans. Självklart erbjuder vi kostnadsfria offerter!

Varför är det viktigt att anlita en professionell firma vid schaktningsarbeten?

När man utför schaktning är det viktigt att arbetarna har kompetens inom markarbeten så att det görs plats för VA-ledningar, avlopp och att marken förbereds korrekt för bygget. Det är viktigt att husens grund är korrekt utförd så att bygget blir stabilt.